Η υποστήριξή σας μας δίνει τη δυνατότητα να επιμείνουμε στην αποστολή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ένας από τους στόχους μας είναι η ένταση της προσπάθειας μας για σύμπραξη με περισσότερους χορηγούς, οι οποίοι θα μας παρέχουν τη δυνατότητα να εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να συνδράμετε προς αυτό τον ευγενικό σκοπό, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πρόθυμοι να προστρέξουμε και να σας συναντήσουμε για να εξηγήσουμε οτιδήποτε πιθανόν θεωρείτε ότι χρειάζεται, για να γίνετε σύμμαχοι μας.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια απλή χειρονομία ή δώρο, όσο μικρό κι αν είναι.

 

Δώρα Αγάπης

Μια πηγή εσόδων των Αλκυονίδων, είναι και η πώληση χειροποίητων κοσμημάτων, φτιαγμένων με ιδιαίτερο γούστο, ημιπολύτιμους λίθους και σε πολύ λογικές τιμές.

Κι όπως η δημιουργία του κοσμήματος συνιστά συνδυασμό αισθητικής, κομψότητας και καλαισθησίας, έτσι κι η προσφορά του, ως δώρο, σ’ όλες τις περιπτώσεις, ανάμεσά τους και σε γενέθλια, βαφτίσεις κλπ, υποδηλώνει περίσσευμα ψυχής και αγάπης για τον άλλο. Γι’ αυτό προσφέροντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα από τις Αλκυονίδες εξυπηρετείτε διπλά ένα στόχο αγάπης.

Αρραβώνες - Γάμος - Βάπτιση

Aν προγραμματίζετε να κάνετε πάρτυ/δείπνο για τους αρραβώνες σας, τον γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας και προτιμάτε αντί να προσφέρετε στους καλεσμένους σας δωράκια να κάνετε μια μικρή εισφορά, μπορείτε να την κάνετε στις Αλκυονίδες. Εμείς θα σας προμηθεύσουμε με κάρτες που θα τοποθετήσετε στα τραπέζια, με τις οποίες θα ανακοινώνετε στους καλεσμένους σας ότι αντί για δώρα έγινε εισφορά στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες.

Γενέθλια

Aν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο μοναδική την ξεχωριστή αυτή μέρα, προτείνετε στους καλεσμένους σας, αντί για δώρο, να συμβάλουν στο Έργο μας με τη δωρεά τους στο «Κουτί συλλογής χρημάτων» (Collection Box), το οποίο σας παρέχουμε εμείς.